STRALIS NP: ПЪЛНА ГАМА АВТОМОБИЛИ, ЗАДВИЖВАНИ С ПРИРОДЕН ГАЗ

Stralis NP е единствената пълна гама тежки камиони, задвижвани с природен газ, проектирани и предназначени за почти всякакви шосейни и леки извъншосейни транспортни задачи, като например строителна логистика.

С автономен пробег до 1600 км Stralis NP осигурява мощност, комфорт, високоефективна трансмисия и горивна автономност, отговарящи на нуждите на регионалните превози и превозите на дълги разстояния.

 

ЕФЕКТИВНОСТ БЕЗ КОМПРОМИС ВЪВ ВСЯКА ТРАНСПОРТНА ЗАДАЧА И НЕОГРАНИЧЕНА УСТОЙЧИВОСТ

НЕНАДМИНАТА МОЩНОСТ В КЛАСА: ДВИГАТЕЛИ CURSOR 9 И CURSOR 13 НА ПРИРОДЕН ГАЗ

Двигателят CURSOR 9 Euro 6 с работен обем 8,7 литра и CURSOR 13 с работен обем 12,9 литра, подобрен горивен процес и оптимизирано тегло, предлагат най-добрата горивна ефективност за транспортни задачи на дълги разстояния.

Газовите инжектори, горивният колектор и буталата са проектирани да осигуряват висока мощност и въртящ момент.

Надлъжно разположеният 3-пътен катализатор допринася за спазването на строгите ограничения за емисиите, като същевременно осигурява ниски нива на шум и оставя достатъчно пространство за увеличаване на капацитета на резервоара за гориво

ПРИРОДЕН ГАЗ СПРЯМО ДИЗЕЛ

  • РАВНОСТОЙНА МОЩНОСТ
  • ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ГОРИВО
  • НАМАЛЯВАНЕ НА ЗАМЪРСЯВАНЕТО И ШУМА
  • –95% НАМАЛЕНИ ЕМИСИИ НА CO2 С БИОМЕТАН
  • УСТОЙЧИВОСТ ЗА ГРАДСКИ ЗОНИ
  • НИСКИ ИНВЕСТИЦИИ В ИНФРАСТРУКТУРА
Изтеглете листовката

ОБСТОЕН ПРЕГЛЕД И ПОДРОБНИ ПРОВЕРКИ

Нашите автомобили преминават серия от прегледи и проверки според определена процедура, преди да бъдат доставени на пазара. Ето защо, макар и да става въпрос за употребявани автомобили, нашите клиенти могат бъдат сигурни, че получените автомобили са не само надеждни, но и в безупречно техническо състояние.

Що се отнася до системите за зареждане с газ, ние гарантираме, че са проверени в съответствие с местното законодателство.

ОТ СТАРОТО КЪМ НОВОТО

За всички модернизации на автомобилите използваме само оригинални части и компоненти на IVECO. По този начин можем да бъдем сигурни, че автомобилът е възможно най-близо до първоначалното си състояние и ще има продължителен втори живот.

 

СЪЩИТЕ ПРЕДИМСТВА КАТО НА НОВ АВТОМОБИЛ

Нашето предложение включва допълнителни услуги, като например гаранция, валидна в цяла Европа, услуги за помощ на водачите и камионите, подобрена свързаност и решения за лизинг и финансиране. Професионален екип помага на нашите клиенти при избора на най-подходящия автомобил втора употреба за тяхната дейност, за да получат най-доброто съотношение цена/качество.

ГАЗ СТАНЦИЯ IVECO

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН

Информирай ме чрез мейл за оферти и новини от OK Trucks.

Thank you for registering in OK Trucks website.
You will soon receive our newsletter with special offers and other information
Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно или се свържете с нашата поддръжка.

Моля, отговорете на всички изявления по-долу

¡ Прочетох Декларацията за поверителност и давам съгласието си за целите и процесите, описани по-долу:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ - обработване на моите данни от Iveco S.p.A. на хартиен носител, с автоматизирани или електронни средства, включително чрез поща или имейл, телефон (напр. автоматични телефонни обаждания, SMS, MMS, факс) и с други средства (напр. уебсайтове, мобилни приложения) с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и реклама на продукти и услуги, както се посочва в точка 2 (iii) на Декларацията за поверителност:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ НА ТРЕТИ СТРАНИ - съобщаване на моите Данни на дъщерни дружества и свързани дружества на Iveco S.p.A. от Iveco Group, както и на оторизирани дилъри и дистрибутори, и обработването им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на техни продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания, както се посочва в точка 2 (iv) на Декларацията за поверителност: